Nejnovější recenze ze sekce Kompostéry
- Pevné a trvanlivé lamely
- Jednoduše sestavitelné
- Dostatečná velikost
- Možnost dokupovat lamely a měnit výšku
Kupovali jsme právě třetí. Ten první už máme 4 roky a zatím spokojenost. Vše ze stejného obchodu.
Kvalita odpovídá cene
strašné zpracování, umělá hmota praská již při montáži, zavírání vík je absolutně k ničemu, sranda zřejmě bude až se do vnitřku bude něco dávat, jelikož výsuvná dvířka se vyvalí ven (měkká umělá deska bez kloudného zajištění).
Marně vzpomínám, zda jsem někdy koupil větší šmejd.
Lehký, kompaktní, snadná montáž a užívání
objednal jsem si již třetí kus z důvodu jednoduchosti, velikosti a přijatelné bytelnosti. Používám na kompost a jako vyvýšený záhon na převislé jahody. osobně jsem nenašel nic v podobné cenové dostupnosti a kvalitě pro svůj účel, takže doporučuji, jsem spokojen a děkuji za vyplnění trhu takovým výrobkem.... byl bych rád aby vydržel několik let povětrnostním podmínkám, jelikož bude stále venku.
rychlé sestavení,velmi vratký,myslím,že moc dlouho nevydrží
Balík odeslaný společností lídl byl zabalený hodně špatně a místo aby jej odeslali přes PPL odeslalí pčes českou poštu a balik došel apsolutně poškozen. ( malé zasilky lidl odesílá PPL a velké českou poštou :-I :-( ) takže velké mínus
Prosperplast Module Compogreen 800 l černý IKLM800C-S411
Přidáno: 18. ledna 2023
(naposledy upraveno 18. ledna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Sestaven bude až na sezónu, ale vypadá schopně.
Prosperplast Module Compogreen 800 l černý IKLM800C-S411
Přidáno: 18. ledna 2023
(naposledy upraveno 18. ledna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Doporučuji, jen ten návod... to je hrůza
- Pěkný kompostér
- levný
- víka praskají (praskly mi všechny tři krátce po začátku používání)
- netěsní, ventily nejdou dotáhnout (závity prokluzují), tudíž propouští, takže se pod kompostéry dělá smaradlavá kaluž i při pravidelném odpouštění tekutiny.
Je sice nejlevnější, ale je to strašný šmejd. Není to záležitost jednoho vadného výrobku, oba jsou stejně vadné a nepoužitelné. Rozhodně nekupovovat, jsou to vyhozené peníze!
je OK
- Vzhled
- Velikost
- Jednoduchost složení i obsluhy
- Výpustný ventil
- Jednoduchý na rozložení a umytí třeba hadicí na zahradě.
- Cena lisovaného recyklovatelného plastu
Kompostér je perfektně zpracovaný, má opravdu velký obsah, jednoduchý na údržbu i obsluhu. Velká spodní nádoba na žížalí extrakt, pouze ta cena je dost velká, ale co si budeme povídat. Platí se tady design a samotný materiál je opravdu za pakatel. Pokud to chcete mít v moderní minimalistické kuchyni a potrpíte si na vzhled, bohužel cena je jaká je.
vermikompostér byl dárek, doufám, že budou spokojeni
- Super, jednoduché. Kompostuje se v něm rychle.
- Zatím pouze rozbaleno a zkontrolováno - v pořádku. Montovat se bude až na jaře.
- velký objem
- je super, že se dá do něj vyhazovat bioodpad
- Pevnost, jednoduché skládání.
- Víko je větší než horní otvor kompostéru, takže nejde vpředu uzavřít spojovacím prutem.
Dobrý pomocník v kuchyni