Nejnovější recenze ze sekce Kompostéry
při rozbalení balíku zjištěna vada, uražené rohy, takže jsem to ani nedávala dohromady. Špatně zabalené- velká krabice bez vystlání.
- jen krátká záruční doba - z toho obava z malé odolnosti materiálu
dobrý poměr cena - k velikosti kompostéru
Konstrukce z pevného plastu, cena, velikost
Předraženo.
- SPOKOJENOST
- Levný
- Není dostatečně pevný, stěny se prohýbají, víko nedoléhá
Veliký kompostér, super materiál odolný vůči UV a jiným povětrnostním podmínkám. Lehká montáž.
- Prostě se mi líbí
Sestaven stojí na místě ,už jsem začala dávat kompost jen mám obavy jak dlouho vydrží je dost křehký .
Vše proběhlo perfektně. Vřele doporučuji.
Výhodný za příznivou cenu
Jsme s výrobkem maximálně spokojeni, proto jsme zakoupili druhý.
- Nejlepší přístroj na kompostování. Začínala jsem s žížalama, pak s bokaši kompostérem. Ale u obou je zápach a práce je nečistá. S tímto je to jiná práce. Čisto a bez zápachu. Jen přístroj zapnu a vše je po pár hodinách hotovo. Vůbec není hlučný a kompostu je asi tak 3 nebo 4 lžíce. Moc děkuji časopisu Apetit, že ten přístroj tam představily. Prostě chci něco udělat se zbytky jídla, ekologicky a tak teď můžu a čistě.
- O ničem nevím.
výrobek je kvalitní, pouze sestavení trochu drhlo, než jsme přišli na fígl, jak nasadit plastové panty
- Malý
- Kompaktní
- Hezký design
Zatím spokojenost dle očekávání. Stručný dobrý návod. Příslušenství v podobě fermentační směsi součástí balení. Ještě uvidíme za pár týdnů, jestli vše probíhá, jak má a jestli jsme nekoupili zajíce v pytli.
Designově povedený kousek, který v kuchyni nevyčnívá. Doporučuji opravdu moc přes den neotvírat, směs pracuje a při každém otevření si kazíte proces. Navíc si do bytu/ domu vypustíte jemný zápach připomínající kravín v létě. Celý produkt je za příznivou cenu.
- Plusem produktu je velice snadné sestavení je to v podstatě jako stavebnice pro děti
- Musí se ale sestavovat na místě nedá se s tím moc manipulovat
Se stavíte kompostér, postavíte na rovnou plochu a můžete ho začít hned používat ,není žádný problém.
Vermikompostét Urbalive byl zakoupen jako dárek. Sama ho již delší dobu používám a jsem naprosto spokojená. Výrobek je praktický, v interiéru neruší, ale naopak je hezkým doplňkem. Dobře se udržuje. Podle ročního období ho nechávám buď doma nebo na balkoně s ohledem na vhodnou teplotu pro žížaly. Cena jistě odpovídá kvalitě.
Vhodný je i pro začátečníky. Jen je dobré nastudovat instrukce k péči a krmení žížal na stránkách Kokoza.
Funguje velice dobře, zapáchá jen lehce a to v závislosti na množství odpadu. Není dobré žížalám dávat moc odpadu, aby vše zvládly zpracovat. Tím se vyhnete i většímu výskytu kvasných mušek, které se však naštěstí drží jen uvnitř.
Celkově za mě 1*
Lehký, vzhledově v pohodě, ale když ho muž začal plnit, rozpadl se. Tak ho spravil, začal velmi opatrně plnit znovu, opět se rozpadl. Zítra tedy bude třeba ten kompostér stáhnout dráty.
- barevnost
- jednoduché sestavení
- vypadá kvalitně
- pro jak velkou zahradu je vhodný je trochu zavádějící, záleží na mnoha okolnostech, ale chápu, že musí být alespoň nějaký ukazatel.
kompostér je super, barevně hezky zapadl do zahrady a nikterak neruší, barva není nikterak výrazná. Doporučuje se pro zahrady do 200 m2, máme menší a přesto jsme museli pořídit dva, protože jeden byl málo. Asi hodně záleží co všechno tam člověk dává apod. Vypadá kvalitně, tak snad dlouho vydrží.
- slaboučký, "fórový" materiál - hned druhý den vítr vytrhl víko
- rozdělení na dva kontejnéry je jen zdánlivé - vnitřek je rozdělen pouze jednou přepážkou, tudíž vše přepadává do obou polovin a nelze využít na přehazování .................při prezentaci výrobku na netu není patrné
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]