Nejnovější recenze ze sekce Kompostéry
- působí esteticky
- Určitě splní svůj účel, velikostně vyhovuje. Byl potřeba složit, ale s tím se počítá.
Jeden den po zakoupení kompostéru je moc brzo k hodnocení. Vzhledově vypadá dobře , další se uvidí za půl roku či za rok.
- Vizuálně pěkný.
Vizuálně pěkný, ale jinak fórový šunt, hodící se na ledacos. ale ne kompostování. Sestavení - horor. Žádný návod.
Produkt je hezký, ale jako kompostér spíš nanic.
Pochybuji, že konstruktér vůbec někdy kompostér používal. Plast tenký, elastický, spojky dílů slabé. Sesedáním kompostové masy nevyhnutně dojde k vyboulení stěn a nejspíš i popraskání spojek.
Korunu všemu dává montáž. To je tedy něco! Hotový rébus.
Budeme využívat na jiné účely, ne kompostování.
- Lehký, lehce sestavitelný
- Rychle sestavený kompostér,zámek a úchytné kolíky,velikost vyhovuje.Jsem spokojená.Materiál dobrý.Barva černá nenarušuje vzhled zahrady.Prázdný se dá snadno přenést na jiné místo.
- 2 otvory pro odebrání kompostu
- snadná montáž
- rychlá montáž cca 15 až 30min.
- smontuje i jeden člověk
- lehký výrobek
- menší přesnost dílů, kvůli prohybům tenkého plastu.
Mám už druhý, do 2 tis cca 850l je dobrá cena, paří trávu dobře, velká výhoda montáž bez nářadí. To bylo proč jsem vybral tento. Žádné provlíkací tyčky, vrtání a podobné trápení. Jen se zacvakají díly do sebe. Je třeba na to najít trochu grif a důležité aby díli docvakli až za hranu klínku, jinak se po zátěži trávou povolí a stěny se rozjedou. Když se to skládá na sebe (ty hotové čtverce)je třeba zevnitř zatlačit (na vnitřní stěnu) v prostředeku kde je spoj horizontální aby to docvaklo a správně to sedlo, to je asi největší úskalí než mi to došlo že to tam patří.. (Návod na prd) protože plast je mněký a prohybá se . Jinak to nebude držet správně. Když tohle budete vědět ,složíte ho za chvilku. Laciná věc a funguje. Určitě není na celý život :-) ale chvíli snad bude sloužit.
- Rychlé sestavení
zboží je jednoduché a rychle postavené bezva díky
Splňuje požadavky. Spokojenost.
- Je super.Akorátní velikost a kvalitní zpracování.
- Lehké sestavení.
- Variabilita
- Chybějící díl od výroby
Reklamovali jsme chybějící díl. Obchodem byl velmi rychle zaslán, takže vlastně žádný problém.
+ velikost objemu
Jako kompostér příliš pevný není. Jako kryt bazénového čerpadla bezva.
- Je to co jsem chtel
- Kvalitní materiál, jednoduchá montáž
- Nemá
Doporučuji. Nejlepší kompostér na trhu.
Komposter dorazil rychle, ne moc kvalitní plánek na sestavení, ale po pochopení sestaveno do 30 min. Doporučujeme :)
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »