Nejnovější recenze ze sekce Kompostéry
- Jednoduchá montáž
- Dostatečná velikost
- Pevný materiál
Snad vydrží
pěkný a kvalitní vermikompostér, hodí se do bytu
Bez plánku k sestavení, musí se prozkoumat fota nabídky.
Výborně vypracovaný. Dlouho jsem po něm toužila. Přijatelná cena, vkusná barva včetně nápisu. Super!
- Praktičnost
- Vysoká redukce
- Více programu
- Nízká spotřeba
Jednoduché ovládání a výsledek je super. Má to 3 stupňový postup - sušení, mletí a chlazení. Skvělý je i indikátor výměny filtru. Funguje bez problému. Používáme poměrně často a máme radost. Je i dobře skladný. Takže za nás doporučujeme.
- Modulární
Špatně vylistované díly. Poškození při přepravě
ok
- Nízká cena, jednoduchá montáž
Celková spokojenost
Zatím sestaven a připraven na sezonu
OK
- Snadné sestavení, plast vypadá odolně.
Skládání nebylo úplně jednoduché, museli jsme použít hrubou sílu, spojovací dílky šly těžko do otvorů.
s produktem jsem spokojen, na moje potřeby tento druh komposterů vyhovuje. Je třeba opatrnosti při přehazování obsahu z důvodů plastových kolíků na úchytech, které časem ztrácí na kvalitě, nepřetěžovat z důvodu plastových stěn, které se časem mohou deformovat na slunci do stran, no a v mrazu se nedotýkat... Jinak pohodlné složení, možnost nástavby, výměna dílů při poškození za nový. Dobrá vzdušnost. Za tento produkt dávám palec nahoru oproti drahým komposterům. Mohu doporučit na listí, trávu, domácí bio odpad s prohozem chlévské mrvy, snese dost... Osobně jsem ho testoval i na těžký materiál, jako koňský hnůj, hlínu a měs listí z ořešáku a osvědčil se mi také bez problémů. Tento je můj čtvrtý a všechny bez problémů zatím splňují účel i na plné jižní straně celoročně.
Vermikompostér byl vybrán díky příznivé kombinaci předpokládané funkčnosti, vzhledu a ceny.
Samotný vermikompostér je dobře funkční a vzhledově pěkný, byl však objednán i s násadou žížal. Bohužel byl odeslán v mrazivých dnech a násada nebyla natolik zabezpečena, aby většina žížal transport přežila. Přišly jen zbytky násady. Ačkoliv jsem prodejci v hodnocení skutečnost popsala, nijak se k nápravě neměl.
snadné složení pro chlapa, lehké, levné
- Super cena a vůči jak mnohem dražší
- Pekný design
- Výpust na spodnej strane
- sieťka na zachytávanie cervikov
- Doplnenie poschodia
Kitchen Craft Plechový Living Nostalgia krémový LNCOMPCRE
eva
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
Zakoupeno v Zahrada v pohodě.cz
- Koš na bioodpad je perfektní, má tu správnou velikost na to, aby mohl stát na kuchyňské lince a nikde nezavazel. Je kvalitně provedený, za mě mohu jen doporučit.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »