Nejnovější recenze ze sekce Kompostéry
- Prostorný kompostér pro velké množství bio odpadu.
- Snadné sestavení kompostéru.
- Barvou nenarušuje místo v zahradě.
- Pořizovací cena je vyšší.
Mám ji tři tyto kompostéry, tento je čtvrtý. Oceňuji především jejich variabilitu, možnost jednoduchého přestavování podle množství kompostovaného materiálu. I po pěti rocích používání mi ty tři původní bezproblémově slouží a jsem s nimi spokojen
- Ideální velikost na kuchyňskou linku.
- Uhlíkový filtr zamezuje muškám vlétat do bioodpadu.
- Krásný design.
Skvělá nádoba slouží pro shromažďování bioodpadu, než putuje na zahradní kompost nebo do hnědé popelnice.
dobře sedí na sobě, dobře se s ním manipuluje
Zatím nevím, máme teprve pár dní
Zatím velká spokojenost.Uvidíme po delší době používání.
produkt došel v pořádku, sestavit šel v pohodě, o funkci až později, zatím je krátká doba od použití.
- větší objem
- konstrukčně dobrý
- ne právě vhodný (lámavý) plast mezi 1,5 až 3 mm
- řemeslné provedení žádná sláva
- časté deformace bránící sesazení
- nezačištěné montážní otvory zámků
Od plastu nečekejme zázraky.
1. Po rozbalení originál obalu: Jeden díl na hraně nalomený a jeden zámkový jazýček uražený.
2. Montáž přímo očistec, hlavně díky častým různým deformacím dílů, které nejspíš někdo způsobil nedodržováním pracovních postupů při chladnutí plastu v průběhu výroby. Díly tak do sebe řádně nezapadají a vše se často zkříží.
3. Panty horního víka. Otvory odpovídají kolíku průměr 4 mm. Nějakej chytrák přibalil kolíky průměru 4,5 mm. "Dodělej si sám". Na převrtání na 4,5 mm je tam málo plastu a místa, takže raději pořídit jiné dva kolíky průměr 4 mm.
Jinak dobrý, tedy za 3.
No, jinak mě čeká složit ještě jeden. Sotva bude z jiné série, takže se vše bude nejspíš opakovat.
Velice rychlá montáž. Dobrá cena. Jsem spokojená.
Vynikající poměr - cena x kvalita x objem. Nenašel jsem na internetu nic lepšího. Velmi jednoduché složení během několika minut.
Demontovatelný
- Kvalitní zpracování
- Materiál
- Vyrobny pomer cena/vykon
- Na beznou malou zahradu a domacnost staci
Prosperplast Compogreen 220 l černý
Přidáno: 23. října 2023
(naposledy upraveno 23. října 2023)
Zakoupeno v Tvoje-zahrada.cz
- Mizerná kvalita,
Mizerná kvalita, křehký plast, který se láme už při sestavování, produkt přišel bez návodu.
замалий об'єм. коли зібрав був розчарований. в два раза менший за 200 літрову бочку. як там може бути 300?
Splnil očekávání
- Jednoduchá montáž
- Splňuje očekávání
- snadné sestavení
- dvířka mohla být masivnější
dobrý kompostér za dobrou cenu
- Neobdržel jsem návod na sestavení. Vyplnil tři dotazníky a odpověď žádná.
Neobdržel jsem návod na sestavení. Vyplnil tři dotazníky a odpověď žádná.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »